MARDİN / KIZILTEPE - Mezopotamya Ortaokulu

ANASINIFIMIZIN 1.SINIFA YOLCULUĞU

Haz

3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için Tıklayınız

Haz

"Pastamı paylaşıyorum" adı altında diğer illerden gelen pastalarımızla yavrularımızın doğum gününü kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Mardin İl Milli Eğitim müdürümüz Murat DEMİR ve Kızıltepe İlçe Milli Eğitim müdürümüz   Abdulkadir GÜMÜŞ   okulumuzu ziyaret edip öğrenci ve öğretmenlerimizle hasbihal etmelerinden ettiler.

Mrt

10 kasım anma töreni

ANASINIFIMIZ

Haz

Mezopotamya Ortaokulu ailesi olarak sene sonu ve LGS değerlendirmesi kahvaltılı bir ortamda eğlenerek gerçekleştirdik. Biz güzel bir aileyiz :)

Mrt

Okulumuzun önemli paydaşlarından "Veli Ziyaretlerimiz" devam ediyor. Öğretmnelerimiz öğrencileri aile ortamında ziyaret ederek hem öğrencilerle olan bağını  hemde  Öğretmen -Veli bağını kuvvetlendirmişlerdir. Arkadaşlarımıza özverilerinden ötürü teşekkür ederiz.

Şbt

Okuma güçlüğü çeken öğrencilerimize birebir destek çalışmalarımız öğretmenlerimiz tarafından özverili bir şekilde devam ediyor. Gelecek nesil çoçuklarımızındır.  Öğretmenler olarak  çoçuklarımızın yolunda fener olmaya devam ediyoruz.